Fotografering på Elfvik

Idag vaknade vi upp ett ett mycket regnigt Lidingö. Jag och Leonard kommer bara att stanna inne idag. Pyjamas på hela dagen med en massa bus, lek och mys. Vi håller just nu på att bekanta honom med pottan. Vi går sakta framåt och just nu står den framme så att han kan kika, pilla och sätta sig på den med blöja på. Ett steg i taget. Jag har aldrig tidigare ”bara kunnat vara inne” med honom. Jag och Leonard har som vana att alltid vara ute minst en timme om dagen på promenad. Men jag har sänkt kraven. Jag känner inte för att gå ut i regn och då kommer jag heller inte att göra det. Det måste få vara okej. Eller hur?

Igår hade vi en helt magisk dag ute på Elfvik här på Lidingö. Min älskade vän Richard kom och hämtade oss och tillsammans åkte vi ut till denna magiska udde. Richard är ju fotograf och vi fick en fotografering i present av honom och igår blev det av. Det var så idylliskt. Efter fotograferingen blev det en mysig söndagsfika i en av ladorna som finns ute på udden. Så otroligt mysigt.

Fotona blev helt magiska. Så klart ska ni få se. Men inte just nu <3 Jag vill istället visa lite bilder vi knäppte med mobilen igår.

Jag och lilleman matchade <3 Leonard har MYCKET kläder på sig. Men det kanske inte syns här. Skriver detta då jag vill skydda mig från allt hat som kan komma… Det var så underbart väder igår Min älskling smaskar på äpplen. Vi kallar honom fruktmannen Bulle för oss vuxna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *