Sudio rabattkod hörlurar

Sudio rabattkod hörlurar

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE

Hej fantastiska läsare!

Jag måste få prata med er om Sudios nya hörlurar. Jösses vad bra dem är. Jag tänkte ge er ett så utförligt sudio omdöme som jag bara kan. För lite drygt två år sedan gick jag ifrån ”vanliga” hörlurar till den trådlösa varianten och det är nog det bästa jag gjort. Vilken frihet. Men nu ska vi prata om Sudio vilket är mitt favoritmärke när det kommer till trådlösa hörlurar. Sudio levererar alltid en fantastiskt bra kvlité, fina produkter och inte minst prisvärda hörlurar. Jag ska i detta inlägg dela med mig av en Sudio recension då jag vet att ni önskat det 🙂

Sudio rabattkod hörlurar

Via länken ovan får du 15% rabatt på ALLT på sudios hemsida <– shoppa här.
Ange kod: EMMAJENNIE15 

Gäller via länken ovan

Passa på att unna er dem bästa hörlurarna. Koden gäller tillsvidare och på alla Sudios modeller 🙂 Happy shopping. Klicka på länken ovan så kommer rabatten att dras av i kassan. Glöm bara inte att lägga till rabattkoden.
Här nedan ska jag berätta om Sudio hörlurar och vad jag tycker om dem.

Sudio omdöme

Jag tänkte lämna en kort recension av sudios nya hörlurar ” sudio E2 ”. Dessa fantastiska hörlurar är de bästa som sudio skapat. Fördelar med dessa hörlurar

  • Ergonomiska – så sköna och sitter så bra i örat
  • Vattentåliga – stänger ute regn och svett. Lurarna skadas alltså inte av detta!
  • 30 timmars batteritid

Jag trodde inte att ett par trådlösa hörlurar kunde bli så här bra. Dem filtrerar bort allt ljud utifrån, ljudet är magisk. Dem är så sköna, lätta och smidiga. Men det bästa av allt med Sudios nya hörlurar är att man kan prata i telefonen med dem utan problem. Det kanske låter självklart att man ska kunna prata med hörlurarna då alla har en mick, men tro mig. Det har inte varit självklart… Många trådlösa hörlurar är helt värdelösa och det är ingen på andra änden luren som hört mig. Men dessa är faktiskt fantastiska.

Passa på att klicka hem ett par med min rabattkod.

Sudio högtalare

Jag klickade för någon vecka sedan hem sudio högtalare ”sudio femtio”. Jösses vad bra den är och så fin. Den är lika fin som bra! Sudio femtio är en sån liten högtalare, men så kraftfull. Den är vattentät går att koppla upp två högtalare till en enhet. Så bra! Jag är så nöjd med detta köp. Du kan givetvis använda min rabattkod även på denna högtalare 🙂

Hoppas ni gillade detta inlägg och att ni kommer ta del av denna sudio rabattkod

Sudio rabattkod hörlurar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.