sweed lashes rabattkod

sweed lashes rabattkod

Inlägget är i ett samarbete med sweed lashes

Ögonfransar är en sådan otroligt viktig del i vårt utseende, det är i alla fall vad jag tycker 🙂 Jag tror många kan känna ett hela ens mak-up är förstörd om man inte får till de perfekta ögonfransarna. Känner ni igen er? Sedan jag började testa Sweed lashes så har jag aldrig haft detta problem. Nu ska jag berätta mer om deras mirakelprodukter!

sweed lashes rabattkod

Men först vill jag ger er en:

rabattkod på sweed lashes via länken <– Klick här.

Via länken ovan får du hela 10% rabatt på allt. Ange koden FIRST10

 

Du får även fri frakt när du shoppar över 300 kr. Passa på!

sweed lashes ögonfransserum omdöme

Okej, nu ska jag vara helt ärlig mot er (som jag alltid är med mina omdömen). Jag har endast använt denna produkt i ett par dagar (mer än en vecka) och jag har REDAN sett resultat. Fransarna känns mer medgörliga, täta och mer formbara. Jag har hört att denna produkt ska vara en av de bästa på marknaden, så jag är inte förvånad! Jag ska fortsätta använda deras ögonfransserum så återkommer jag med en fullskalig recension.
Bra att veta, serumet och liksom alla av Sweed lashes produkter är helt veganska.

En vanlig fråga jag fick när jag väntade Leonard var ” Kan man använda ögonfransserum när man är gravid”  Så här svarar Sweed Lashes själva: 
”Vårt serum är säkert att använda på huden och ögonen på vuxna och är därmed också säkert att använda under graviditet och amning. Du kan alltid konsultera med din läkare om du känner dig osäker” SÅ JA, det är fritt fram att använda serumet om du är gravid och ammar.

 cloud mascara

I min senaste beställning finns deras bästsäljare och oerhört populära sweed lashes cloud mascara. OM jag är taggad på att få hem dem. Omdömen säger att denna mascaran har räddat många hopplösa fransar och att den ska ge ett wow-resultat. Jag har läst på om mascaran och unikt för denna är just att mascaran är vårdande då den innehåller B-vitamin. Deras unika borste ger fransarna en omedelbar volym med separata fransar från rot till topp. Jag ser så mycket fram emot att prova. Återkommer i vanlig ordning med resultat.

…..Givetvis också Sweed lashes serum före och efter bilder.

Se nu till att använda rabattkoden som ger er 10% rabatt på allt. sweed lashes rabattkod sweed lashes rabattkod

Läs mer: Tanrevel rabattkod 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.