Under your skin recension

Under your skin recension

– I ett samarbete med Under your skin –

Hej älskade läsare!
Jag har här i bloggen och på min Instagram pratat väldigt mycket om varumärket under your skin. Som ni vet så ÄLSKAR jag deras hårvård. Favoriten är deras ”Detxo kit” som har förvandlat hela mitt hår och hårbottens hälsa.

Jag har en rabattkod till er. Koden EMMAJENNIE20 ger er 20% rabatt på alla produkter.
Shoppa under your skin här <– klick

Under Your skin recension

Under Your Skins schampo och balsam är helt underbara på alla sätt! Jag vill rekomendera dem till alla. Produkterna tillverkas i Sverige och är veganska, helt utan parabener och silikoner med enbart med naturliga ingredienser. Den goda och milda doften är också et stort plus.
Jag har även testat Under your skin hudvård och använt dem flitigt i drygt två veckor. Det kan absolut vara för tidigt att göra en utverdering av dessa, men jag tänkte i alla fall berätta vad jag tycker om produkterna hittils.

Under Your Skin ansiktsvård

Även Under your skins hudvård har producerats med stor omtanke och innehåller ekologiska och naturliga ingredienser. Huden blir återfuktad, slät, len och lugn. Dessa är också såklart fria från onödiga kemikalier. Jag har testat dessa produkter till ansiktet:

  • Under your skin – Face oil
  • Under your skin – Face cream
  • Under your skin – Face serum

Hudvård med naturliga ingredienser

Jag upplever denna trio som väldigt återfuktande. Jag har en stram och ganska torr hy, men redan från första användning kände jag mig återfuktad.

Dessa produkter innehåller svenskt havreextrakt, stamcellsextrakt från tistel och glycoin – detta serum, kräm och olja skall ge huden  fukt, elasticitet och jämna ut din hudtonen.

Jag tycker att samtliga produkter är dryga. Man behöver endast en liten mängd produkt. Sådant är väldigt uppskattat!

Under your skin recension Under your skin recensionNu ska jag även se till att testa deras handtvål och handcreme som ni ser i bild. Jag lovar att återkomma med mitt tycke om dessa. Kom ihåg att använda min Under Your Skin rabattkod när ni ska shoppa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *