Vår helg som gått…

God morgon måndag!
Leonard tar en kort lur i soffan och jag försökte smidigt plocka fram datorn och lyckades, utan att väcka honom! Måndag idag igen och jag har väl inga storslgna planer denna vecka. Har lite samarbeten inplanerade på mina sociala medienakanaler, men det tror jag är allt. Får en MASSA leveranser hem av saker som jag beställt. Är så övertaggad och exalterad att jag trackar paketets väg hela tiden haha. Jag har faktiskt lagt vantarna på en ny säng, inte bara till Leonard utan till mig och Livia också. I morgon ska den komma. Kan knappt bärga mig.

Helgen har varit så bra. Det har varit så mysigt att ha mamma här på besök. Leonard är så kär i min mamma och det är så fint att se. I lördags hade vi en liten playdate här hemma. Livias kusin, hennes pojkvän och de underbara barnen var här hemma på fika, mys och lek. Det var så kul! I lördags kväll blev det inte så mycket mer än middag och filmkväll här hemma. Sedan kom söndagen och vi var ute hela dagen. Skansen som ni vet, promenad och fika. Kände mig helt mör i kroppen när vi kom in igår haha. Mamma åkte hem igårkväll och det är redan så tomt efter henne… Känner mig så tacksam över att hon kan vara här så ofta som hon är.

Playdate med sysslingarna

Spontanpuss Goaste barnen jag vet Dem har så kul tillsammans Gubben som alltid ska vara i famnen <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *