Lily & rose smycken

Hej älskade ni!
Hur mår ni idag? Idag blir det en riktig fixardag för mig. Min pappa kommer hit och hjälper till vilket är guld. Jag får SÅ mycket leveranser och allt kommer idag. Så typiskt att allt kommer på samma gång. Men det är i och för sig ganska skönt det. Pappa kikar till Leonard medan jag kommer pyssla med allt som kommer komma. Jag har ju verkligen sett fram emot detta. Ska bli så kul att visa er resultaten på vår ”nya” lägenhet. Egntligen skulle vi köpa nytt när vi flyttar nästa gång, men eftersom vi inte har hittat ett boende som vi verkligen vill ha (än) så stannar vi här ett tag till. Jag kunde inte hålla mig från att göra om här hemma så nu blev det såhär och jag är jätteglad!

Nu till ett annat ämne! På min Instagram (@emmajennie) har jag en Giveaway tillsammans med Lily & Rose. Ni måste vara med och tävla. Det är nämligen så att jag lottar ut TVÅ stycken presenkort på 1000 kr vardera. Passa på att vara med <3

Jag älskar verkligen deras smycken. Jag har haft dem i flera år och jag är så nöjd 🙂
Nedan så får ni se mina absokuta favoriter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *