14 veckor i magen vs 14 veckor utanför

Nervositeten inför varje ultraljud går liksom inte att beskriva. Jag hade sån oro kring varje besök på min mödravårdscentral. Jag minns att de flesta barnmorskor höll mig i handen inför att dem placerade ultraljudsmunstycket på min mage. Alla barnmorskor på Mama Mia Östermalm är så goa. Just i skrivandets stund är faktiskt Leonard där med Livia. Idag ska han nämligen vägas och mätas igen 🙂 Min lilla älskling! Tänk att du kom till världen ändå. Nu när allt är lugnare med Leonard är jag sugen på en till bebis. Jag tyckte trots allt om att vara gravid! det positiva överväger dem negativa smärtorna, helt klart! Det är ju så otroligt häftigt att kroppen kan skapa en liten människa. Jag kan inte förstå. Ni vet väl att ni kan följa min graviditet i efterhand? Här i bloggen har jag nämligen en hel kategori som heter ”gravid”. Ni hittar den i spalten till höger här i bloggen.

Nu ska jag passa på att få lite gjort när jag är ensam här hemma. Tvätt ska vikas in, disk ska diskas och sedan ska jag byta sängkläder i Leonards lilla säng. Här är det inte en lugn stund. Men jag älskar livet nu! Finns inget att klaga på 🙂

Vecka 14 i magen <3 Vårt lilla mirakel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.