18 juni 2010 (en vecka)

Tiden går fort, riktigt fort. Jag har vetat sen i mars att vi ska ha studentfesten och allt det där känns som igår.Jag blev så himla glad och allt kändes jätteoverkligt.  Nu är det här, eller nästan, bara en vecka kvar: ) Idag är det syrrans tur att springa ut i det fria, och jag önskar henne all lycka till. Om en vecka då ska det firas, och det ska vi göra tillsammans! Vi valde att arrangera festen i Arvika då vi båda vuxit upp där och gått grundskolan. Det här kommer bli skoj, en kväll jag kommer ta till vara på!


Mary ser så oroligt mysig ut på den här bilden (:

Den här låten passar så himla bra!!
filmen från vår Karlskronaresa i slutet av februari! Bilder från den helgen finns här och här 🙂
(om ni vill titta tillbaka på våra resor besök min gamla blogg och denna kategori

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *