After school snacks

Är det okej att sjunka ner i sängen strax efter 16? Jag har i alla fall gjort det tillsammans med en skål godsaker. Jag är ju helt slut efter en dag i skolan. Jag tror att det beror på att jag ger så mycket där och att jag blir helt tömd på energi efter dagens slut haha. Hur som helst så försöker jag ladda om och fylla på med energi för kvällens möte här på Östermalm. Jag önskar att jag hade mer tid så att jag kunde gå på alla events, möten och träffa vänner. Men just nu måste jag solla, välja och prioritera. Det kommer att löna sig senare, det vet jag 🙂 Nu ska jag trycka i mig druvorna, hoppa i kläderna och iväg. TUR att jag bor i innerstaden, annars vet jag inte vad jag hade gjort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *