Alcudia old town – ett måste att uppleva

Hej älsklingar!
Igår har vi tillbringat hela torsdagen inne i fantastiska Alcudia, eller mer specifikt i deras old town. Herregud vilken fantastiskt liten, men så charmig stad. Vi tänkte att vi kanske skulle spendera några timmar här. Men vi alla älskade det så mycket så att det blev en heldag. Vi kom hem strax innan mörkret kom till resorten hehe! Vi började dagen inne i Alcudia med att strosa, fota lite och bara ta in den vackra miljön. Staden är SÅ gammal, men välfigt vackert bevarad. Gamla stan är full med fantastiska turistshoper med bra utbud. Jag handlade vackra handgjorda smycken, en linneskjorta till Livia, en present till mitt syskonbarn och ett superfint solskydd (handparasoll). Så så nöjd! Det blev både kaffe-stopp, gelato-stopp och middagsstopp för oss. Mellan stoppen så passade vi på att ta en tur till Medieval Wall of Alcúdia som är en medeltida mur som kringlar sig längst med staden. Väl här uppe får man en fantastisk panoramavy över staden.

Leonard har älskar utflykten och han har faktiskt fått springa barfota rätt så mycket. Han och hans kusin är så duktiga under denna resa alltså. Även idag gick allt så smidigt. Men när Leonard sätter fart är det bara att lägga benen på ryggen. Att få dricka en kaffe, eller äta middag i lugn och ro är inget man gör hehe.

Min nyvakna lilla bebis <3 Honom älskar jag mest av allt

Promenad genom Alcudia i morse

mammas goding

Det blev som sagt några kaffe-stop

<3

<3

Detta fina parasoll köpte jag för ynka 25 euro

Gelaton här var underbar

Så här har jag sett ut idag. Väskan köpte jag i Palma

PUSS

Uppe på Medieval Wall of Alcúdia

Middags stopp

<3

mmmmmm <3

Kolla lill-älsklingen

Tack livet för en underbar dag <3 Älskade denna lilla fantastiska stad. Det är ett måste att ta sig hit. Bra shopping, mycket att se och så så god mat. Tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *