Allways on my way

Hej alla! Sitter en nerfrusen Jen på tåget… Värmen har slutat att fungera, suck…! Jag har åkt rätt mycket tåg nu (då jag också varit i Arvika ett par dagar) och jag upplever att det inte är något annat än krångel. Men nu i helgen har nämligen varit i Göteborg och bara njutit av staden, Ibland måste man ju få lite Göteborgsluft för att kunna andas, haha! Saknat den stan hade jag bannimej gjort. En annan stad jag saknar något enormt är Halmstad, lika mysigt sommar som vinter tycker jag! Under min vistelse i Göteborg har jag hunnit vara med Louise, tränat och bara njutit av att få vara i min lägenhet : ) Snart är jag framme i Stockholm, men jag lägger upp lite bilder från helgen : ) Puss!På kvällen mötte jag upp Louise vid Domkyrlan för middag på vårt favoritställe. Senare blev det Julmarknad på Liseberg :  )

Jag hittade en hörna där jag kände mig ”hemma” och kunde prata ”mitt” språk ; )

Sov över hos Louise och på morgonen vaknade jag upp till denna otroligt mysiga och goda frukost. Du är underbar Louise! <3
Senare på söndagen åkte jag in till stan för att bara gå runt och strosa ; )


Hittade så mycket fint : )


Senare på eftermiddagen var jag tvungen att göra av med lite energi i form av löpning ; )
Resten av slndagen blev det bara mys och egentid. Det behövs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *