Bloggflöde

Ängby slott

Vi gör verkligen en hel del utflykter jag och min lilla familj 🙂 Jag tycker att vi får passa på så länge vi kan och orkar. Snart blir jag ensam med bebis och då kommer helgerna spenderas med annat. Jag tror helt enkelt att jag kommer passa på att sova lördag och söndag när vi väl är två. Jag kommer knappast orka med så mycket utflykter som vi gör just nu.
Igår var vi på Ängby slott tillsammans med Leonards mormor och morfar. Detta slott har jag aldrig tidigare besökt så det var ett spännande utflyktsmål. De flesta slott i Stockholm med omnejd har jag besökt, men just i västerort finns det några pärlor att bocka av. Ängby slott är ett litet men väldigt trevligt och charmigt slott. Här fikade vi och myste framför brasan i några timmar. Caféet erbjud goda mackor, pajer, bakverk och en massa annat gott. Jag valde givetvis en salami och brie-macka. Som jag suktat efter detta hela graviditeten.
Efter slotts-besöket åkte vi till Bromma blocks för att handla lite fika till kvällen då Richard skulle komma. Min fina vän Rille. Jag är så glad över att Leonard kommer få ha honom i sitt liv.

Fina lilla slott Vackert tak såsäg Vår bebis  mjölk-comaI Bromma blocks blev det min favvo shake på JoeThémys med min fina vän Rille

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *