Bloggflöde

Leonard i gamla stan

Hej på er ❤️
I skrivandets stund sitter jag och sipprar på ett kopp thé med bebis i famnen. Livias vän har varit här i kväll på en “pizzamiddag” Jag har varit så sugen på det sedan Leonard kom så nu fick det bli av. Jag är så trött och får liksom kämpa med att hålla ögonen öppna. Det är väldigt tufft just nu då bebis inte vill sova om nätterna. Natten tills idag var nog den värsta, men vi kämpar på.
Tidigare idag har vi varit i gamla stan och strosat. Först mötte vi spontant upp Livias gamla skolkompis för fika på ett supermysigt fik som jag älskar. Där satt vi i några timmar och bara hade det mysigt. Passade även på att ge Leonard mat. Avskyr att ge honom mat på språng då jag vill att det ska vara en mysig och avslappnad stund. Människor har idag varit hemska på stan, så otrevliga direkt mot mig och bebis. Jag blev som mest chockad över kvinnan som slängde iväg en så onödig kommentar till oss då hon själv hade ett litet barn i sin hand.. Blev så ledsen och drogs ner av detta då jag redan känner oro för att vara i stan med bebis och en stor vagn. Jag är rädd för att han ska skrika och för att vagnen ska ta för stor plats. Man gör så gott man kan och jag tycker inte att man ska slänga iväg hat-blickar, suckar eller kommentarer om vagnen står i vägen eller om bebis skriker.

Nu ska vi försöka sova. Ny dag i morgon 🙂
Puss och kram

Nu ska vi försöka sova

2 thoughts on “Leonard i gamla stan

  1. Om ni sover lite på nätterna så kom ihåg att försöka sova lite extra på dagarna. I början vänder man nästan på dygnet. Såååå söt bebis!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *