Äntligen fredag och helg!

Jag, Leonard och Livia är precis hemkomna efter middag och lite mys hemma hos min pappa. Vi beställde lite pizza samtidigt som vi hjälpte pappa att pyssla hemma i hans lägenhet. Jag hängde upp gardiner och skapade fina stilleben medans Livia skruvade ihop diverse möbler från Ikea. Hon är duktig på sådant och har tålamod. Jag förstår inte hur man kan tycka sådant är kul. Jag blev trött bara jag öppnade kartongen och såg alla lösa brädor. Det är tur man är olika! Påvägen hem blev den en promenad längst med vattnet och till kajen. Vi fick se båten köra iväg och det var så spännande tyckte Leonard. Han är så uppmärksam på saker och det är så roligt att se.
Nu ska jag och Livia ha lite egentid tillsammans. Leonard sover så för oss väntar det serier och mys. Älskade fredag!

I morgon har vi inget planerat och det ska bli himla skönt att bara få ta ”dagen som den kommer”.
Vad ska ni hitta på i helgen?

Måste få visa en outfit som jag älskar. Denna kommer ifrån Bubbleroom. Med min kod får ni 10% på allt hos dem. Inklusive rea och kampanj. Koden är EMMA10.

Ta hand om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *