Årets första julmarknad

Hej godingar!
Idag har jag och familjen varit ute hela dagen. Så härligt att vara på utlfykt såhär på helgerna tycker jag. Tuvärr var ju inte vädret med oss, men vi gjorde det bästa av situationen. Förra helgen var det snöstorm och idag ösregn. Typisk svensk vinter…
Vi började lörsagen med att ta oss till Aspuddsparken för att kika på djuren. Leonard älskar verkligen att vara där, djuren är så intressanta. Jag älskar att han är så faschinerad av djur. Livia är uppvuxen intill parken så det är extra kul att få hänga i områdena där ena mamman lekt som liten. Vi gick inom fiket och värmde oss efter en stund uthomhus. Här finns det mycket plats för barnen att leka. Man kan även ha med sig egen matsäck om man så önskar. Så bra för barnfamiljer. Leonard hittade direkt kompisar så här stannade vi en stund innan vi åkte vidare.

Nästa stopp blev Älvsjö och årets första julmarknad. Herrängens gård anordnar julmarknader ett par helger framöver. Jag har aldrig tidigare varit här, men det var supermysigt. Mycket hantverk och dalikatesser fanns på plats.

Påvägen hem sen så passade vi på att hämta ett gäng med paket. Jag har verkligen gått loss på att handla julklappar i veckan. Har ju passat på under Black Week.

Idag hade jag senakers och jeans. När såg ni mig i det senast? Vi spanar på getternaTittut lek inne på fiket i Aspuddsparken Så mysig herrgård Hämtade ett lass idag, kommer få ta resten i morgon Leonard har fått lite tidiga julklappar. Kände att det var dags att förnya lite av hans leksaker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *