Årets viktigasta gala – Qx Gaygala

Igår hölls årets upplaga av Qx Gaygala – årets viktigaste gala. Den är så oerhört viktig och jag är så glad över att den fortfarande hålls. Igår firade dessutom galan 25 år. Bara det, en liten extra sak att fira! Jag och Livia tog en taxi hemifrån strax innan 19, jag älskar att vara i tid. Jag vill gärna mingla, dricka lite bubbel och känna att man inte behöver stressa på plats.

Galan var som i vanlig ordning superfin. Det var oerhört många rörande inslag i år, jag fick liksom gåshud och tårar i ögonen av mycket som togs upp igår. Att få friheten att älska vem man vill borde anses som en självklarhet, men så är det verkligen inte överallt. Jag kan inte förstå det.
Tack Qx för att ni återigen har skapat en sån fin gala!

Så här såg kvällen ut i bilder

Jag hade på mig en svart klänning med släp som ALLA trampade på. Japp, det var så galet mycket folk ÖVERALLT.

Livia var så fin i sin outfit

Cirkus är så vackert tycker jag

Omar Rudberg och Edvin Ryding från Young Royals öppnade galan. SÅ fint. Sedan fick vi se artister som bland andra Molly hammar och Zara Larsson (!!)

Fun fact – Livia tog av sig sin BH mitt under galan. Svaret till varför är kort och gott ” den satt obekvämt”.
Sedan förstår jag inte varför (??) vi fick platser ovanför varandra såhär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *