Bloggflöde

Åter i Skåne

Hej på er!
Ingen är lyckligare än jag just nu. Jag har min flickvän inom en armlängds avstånd och tanken på att jag ska få vara med henne tills på måndag får mig att må så bra. Jag åkte ifrån Stockholm vid 17 igår efter både jobb och möten på söder. Jag var framme här i Lund så sent så det blev det inte så mycker mer än mys och ett försök till att se film hehe.
Idag har vi hittils bara ätit frukost på ett café här i Lund, så så mysigt. Sen ska vi göra lite ärenden på stan och en sen ikväll ska vi hem till min vän för att kolla Mello. Jag är så glad över att jag har så fina vänner här i Skåne. Det ger ju mig liksom fler anledningar att åka ner hit. Jag älskar Skåne, det har jag alltid gjort och inte minst nu.

Hoppas ni får en fin helg hjärtan. Jag ville mest bara kika in och säga att jag är här och att jag ska njuta av varenda sekund tillsammans med min kärlek.

Alla kläder kommer härifrån (klick) – adlink

Älskar verkligen tweed och rosetter. Denna kombo är så jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *