Bloggflöde

Att arbeta på ett café

Det finns få ställen jag jobbar så bra på som jag gör på fik, det är rätt märkligt egentligen! Men jag tycker det är härligt med lite surr, kaffemaskiner och doften av bakverk och mat haha! Jag har alltid arbetat bra och fått mycket idéer på fik och restauranger. Idag hade jag och Jennie ett lunchmöte tillsammans. Vi pratade framtid, våra hemsidor och planer framöver. Jag är ju mammaledig på 80% så just nu hinner vi inte med så jättemycket, men till nästa höst är planen att jag ska vara tillbaka på 100%. Är verkligen taggad på det 🙂 Men först ska jag njuta av ledigheten och tid med min son.

Efter lunchen hjälpte Jennie mig att fota lite samarbeten som jag har inför nästa vecka. Uppskattar verkligen all hjälp jag kan få eftersom jag alltid (nästan) är hemma ensam och inte kan fota mig själv så bra 😉 haha!
Nu är jag hemma igen. Livia och Leonard är ute på promenad. Jag längtar ihjäl mig efter dem båda!

One thought on “Att arbeta på ett café

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *