Bloggflöde

Att hålla kontakten under Corona tider

Hej underbara ni! Onsdag idag, veckan bara rusar förbi i vanlig ordning.
Trots en mycket omtumlande gårdag med både läkarbesök och mycket jobb blev ju dagen så bra ändå <3 Pappa kom med prisess bakelse till mig för att fira alltihop. Så fin han är min pappa.
Efter att pappa hade åkt så passade jag på att boka av veckans to do lista och jag fick så mycket gjort. Framåt kvällen lagade jag min paradrätt även kallad “korv stroganoff”. Det kan ju vara så gott ibland när jag ät trött på allt som heter sallad och sushi. Sedan vet jag att min älskling älskar just denna maträtt.

Efter middagen hade jag en inbokad bästis dejt med min älskade Challe. Hon bor som ni vet i London sendan drygt fyra år sen tillbaka. Jag brukar ju vara i London ca 3-4 gånger per år, men sedan Corona slog till har det (såklart) inte blivit något besök. Det gör ont i hela mig att det är såhär. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket <3 Vi pratade ikapp, skrattade och drömde om framtiden. Förhoppningvis kommer Challe och hennes flickvän kunna komma hit i vår och jag hoppas och längtar! Det är svårt att underhålla sina relationer så här i coronatider, men facetime är ju fantastiskt bra tycker jag. Alltid något <3

Nu väntar jag på att Jennie ska komma hem till mig. Vi har en hel del att göra idag.

Mys med katten innan jag drog iväg till gårdagens läkarbesök Finns väl inget godare fika än princessbakelse?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *