Att respektera mamma och pappa

Det har blivit en del snack om festen på fredag, vilket jag tycker är riktigt tråkigt. som de flesta vet bor jag och min syster i skilda städer men med samma hemort Arvika. Mamma och pappa ville överraska oss med en hejdundrande fest för att gratta oss till studenten i vår ”hemort”. Eftersom denna fest kostar otroligt mycket pengar ville dom bara bjuda närmsta släkten. Personligen skulle jag vilja bjuda närmsta vännerna och de vänner som ställt upp för mig. Men mamma och pappa har sagt det att det är svårt att dra gränsen vid bra vänner. Det kanske kommer ca 30 personer på fredag och det är bara min underbara släkt.

Detta handlar om att respektera mamma och pappa, vilket jag verkligen gör de gjort en sånhär sak för oss.

 

Kände att jag var tvungen att reda ut lite för mig själv…..
Hoppas ni förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *