Baren på Hotell Kung Carl

Hur underbart vacker är inte baren på Hotell Kung Carl här i Stockholm? Jag smälter för den. Det känns nästan som att denna plats är designad för mig *finss*. Men har ni inte varit där för en drink så tycker jag absolut att ni ska göra det! En perfekt plats för ett glas efter jobbet om inte annat.

Idag är Leonard lite krånglig. Man har ju varit lite bortskämd med hans mående ett tag, men vissa dagar är fortfarande väldigt kämpiga och så är det ju. Han ör ju inget annat än en bebis och bebisar är krävande och skrikiga. Mer eller mindre i alla fall. Men i ett par dagar nu har det varit extra kämpigt. Livia har långa dagar på jobbet och det känns i mig. Det är ett tungt lass att dra själv. Jag önskar att min mamma bodde närmre så hon kunde komma och hjälpa oss. För just nu är det bara Livias mamma som har varit här och hjälpt till vilket är guld.

I morgon åker vi till Arvika. Tåget går redan 06: 27. Anledningen till att vi åker i helgen är för att jag vill fira någon sorts jul i Värmland. Men jag vill inte åka dit under själva julhelgen / veckan då tågen är helt fullsatta. Vi gör ju vad vi kan för att minimera risken för Corona /Rs / förkylningar. Sist vi åkte till Arvika denna tid var vi i princip ensamma på tåget. Hoppas på samma sak i morgon!

Nu ska jag försöka sysselsätta Leonard så att jag kan packa våra väskor inför vår Värmlands-vistelse.
Nu ska ni få se några bilder från baren på Hotell Kung Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.