Bättre sent än aldrig!!

Dagarna bara springer iväg och bloggen har inte prioriteras alls.. Men nu har jag en veckas semester och jag lovar att jag kommer uppdatera mer.. Jag ska börja blogga varje dag och inte bara en gång om dagen.. snart haha! Under den senaste veckan har det hänt en hel del. Min fina mamma har varit och hälsat på mig från värmland. Hon fick se min lägenhet för första gången, tydligen tyckte hon att den var så stor att hon gick vilse, haha! Blev en del shopping, ikea, hemma mys och lite spa när hon var här : ) Igår var det lite fest hos mig sen vidare till Hamburger Börs för tjejfest! 

Köpte denna coola lampa som jag tidigare bloggat om! Nu är det bara gardiner som fattas i vardagsrummet, nytt soffbord och matta : ) I sovrummet ska jag köpa två byråer som den stora tv:n ska stå på annars är allt klart : D
Mamma hjälpte mig med gardiner.. Och efter en heldag på Ikea var vi välförtjänta av spa-mys hemma med vin och sushi (mamma käka pizza(!!!) haha) 
Har införskaffat mig en Gama! Den verkar vara minst lika bra som min förra kärlek (ghd) : ) Köpte även skorna och den blåa moccajackan som jag bloggat om några inlägg under : )
Yesterday <3fina fina sis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *