Resor

Betala resor med lån och krediter…

Vi har levt i LYX LYX LYX i snart en vecka och jag har inte klagat. Ni som följer mig vet att jag gärna reser mycket och ofta. När jag reser är min högsta prioritet att bo på BRA hotell i ett bra läge. Bor man bra och har det bra runt sig under resan förhöjs ju själva upplevelsen av staden och allt man gör. Bor man i stället på ett halvtaskigt hotell så blir ju upplevelsen sv staden sämre. Logiskt. Sedan kanske inte alla väljer att lägga ner 20.000 kr på en weekend det förstår jag. Men ni måste också förstå att alla prioriterar olika. Jag prioriterar resor och BRA hotell. Anledningen till att jag tar upp detta är den otroligt dåliga stämningen som uppkommit bland kommentarerna. Jag har bara valt att svara ett enstaka människor och tänkte istället svara “öppet” i ett inlägg här i stället. Allt handlar om prioriteringar, det känns som att jag tjatar om det hela tiden. Och detta med att folk kastar sig på mig och skrattar åt mig för att resan är betald med krediter och lån? Varför skriver ni så? Ni vet ingenting om mig. Jag äger INGENTING som är betalt med krediter och jag har heller INGA lån. Jag betalar allt och alla mina saker /  upplevelser / resor med pengar som jag äger och har. Har man inga pengar så ska man heller inte resa. Att LÅNA pengar till resa / köpa väskor, resor, kläder på lånade medel / krediter skulle aldrig falla mig in. ALDRIG. Nu har vi rett ut detta och jag uppskattar om ni inte hoppar på mig igen och skriver en massa dumma påstående. Gör något som ni blir lyckliga av istället. Att resa och uppleva världen med min kärlek gör mig lycklig.

och till er urgulliga som frågat vart vi bodde så var det på Grand Hotel Palace. Ett 5-stjärnigt lyxhotell på adressen Via Vittorio Veneto 70, Rom, RM, 00187, Italien. Vill ni bo bra i Rom så kan jag varmt rekomendera detta. Frukosten är magiskt så också deras spa och RUMMEN <3 Ni kommer få se mer bilder av vår vistelse så småning om.
Så länge får ni se lite blandade bilder från våra 5 nätter på detta palats. 

Från en bättre frukost. Jag kan inte ens berätta hur GRYM servicen var här. Den måste upplevas. Alla kockar som kom med färdiglagade omeletter var så gulliga,  och deras DESSÄRER. Efter varje lunch här så blev det en kaffe och en gullig bakelse Trappan upp till vårt rum 🙂 Min älskling  Ingågen till hotellet från sidan 🙂 allt är så vackert och fotovänligt.  en annan dag, andra bakelser hehe

4 thoughts on “Betala resor med lån och krediter…

 1. Vanliga människor kanske inte är så ekonomiska som du och inte kan resa så mycket, mycket handlar ju om prioriteringar och att man boka resor i god tid för få ner priserna!

 2. I believe what you posted was very reasonable. But, think on this,
  what if you were to write a killer post title? I ain’t suggesting your information is not good, however what if
  you added a title to possibly grab folk’s attention? I mean Betala resor med lån och krediter…
  https://www.emmajennies.se is kinda boring. You ought to glance at Yahoo’s home page and note how they create article headlines to
  grab people to open the links. You might try adding a video or a picture or two to get readers
  excited about everything’ve written. Just my opinion, it might bring your blog a little
  livelier. Neue Bayern München trikot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *