Bilder från Karlskrona/ hasslö 17/7

Hej på er!
Nu är jag äntligen framme i Göteborg. Under dessa 5 dagar har jag hunnit att vara i Falkenberg, Halmstad, Karlskrona och hasslö! Det känns skönt att vara hemma nu ett par dagar innan jag sticker iväg igen för att på onsdag åka och fria min födelsedag i Falkenberg och Halmstad!! Vilken dunderresa vi gjort nu alltså. Från väst, till östkusten och från öst till västkustem, puuh! Jag är riktigt riktigt trött nu också, men det beror nog på att vi inte fick någon sömn i natt. Tänkte visa lite bilder från gårdagen.


Mary-Jet på scen! Jag är så himla glad att det inte regnade i detta ögonblick. Det ösregnade hela dagen, så jag var lite orolig där ett tag.. ”ain´t no sunshine when shes gone..”


Det var omöjligt att stå stilla, det vill jag lova. Jäklar vilken energi..!


Rätt liten och mysig festival må jag säga!
Trotts att jag missade Arvikafestivalen (som jag aldrig tidigare gjort) genomgått den otroligt jobbiga resan, måste jag säga att jag ångrar det inte….inte än i alla fall!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *