Bloggflöde

Business möte

Hej fina ni <3
Herregud vad regnet öser ner här hemma på Lidingö. Hur är det hos er? Jag hoppas solen kommer tillbaka lagom till helgen då jag och älskling flyttar ut till landet i en vecka. Räknar dagarna!
Igår hade jag business möte tillsammans med min partner in crime jennie. Vi bollade idéer, plenerade hösten och började bygga vår nya idé. Älskar att jobba tillsammans med henne då vi är väldigt lika, men med olika spännande idéer. Efter jobb bjöd Jennie på thai-lunch. Vi åt på det godaste thaihaket på hela östermalm. Efter detta promenerade jag bort till fältöversten där jag gjorde lite ärenden på apoteket och Clas Ohlson. Fick bland annat med mig ett UNO-spel hem. Mycket uppskattat här hemma hehe.

Efter alla ärenden i stan mötte jag upp L för att tillsammans gå och ta TBE-vaccin. Har ju pratat om detta så länge och nu äntligen blev det av.
Så här såg gårdagen ut i bilder:

Fina östermalm

Brainstorm deluxe. Har satt vi och jobbade i ett par timmar. Min underbara klänning finner ni på AJLAJK  Mums.
Jag var tvungen att ta en Bolt taxi ifrån stan då himlen valde att öppna upp sig.
Sugna på att åka taxi till halva priset? Kolla då in mitt inlägg –> Bolt kampanjkod – Bolt rabattkodPå vaccin direkt. Avskyr sprutor om jag ska vara ärlig med er.
Väl hemma blev det en omgång UNO.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *