Resor

Café de Flore – Paris – Bästa Caféet i Paris

Det är något magiskt med Paris. Jag har en speciell känsla i kroppen när jag befinner mig i denna stad. Samma känsla som jag alltid har när jag är här. Jag älskar Paris och tycker staden är minst lika underbar som mämniskor får den att låta. Sedan påverkas man ju otroligt av vilket hotell man bor på. Det finns en hel del dåliga hotell här och då kan man knappast få en rättvis syn av staden. Hur som helst hoppade vi in i taxin strax efter 05 i morse. Den tog oss till Trocadero där (enligt mig) man kan fota Eifeltornet som bäst. Det var mörkt när vi hoppade in i bilen, men kom lagomt till soluppgången innan ALLA människor kom. Sån härlig morgon. Det är något magiskt med att se en stad börja vakna. Jag är helt klart en morgon människa <3 Jag och M strosade runt bland den mysiga kvarteren i en timme innan vi tog oss vidare. Det var verkligen bara vi och gatusoparna vakna hehe. Vid halv sju hoppade vi in i nästa taxi som tog oss till Café de Flore. Helt klart mitt favorit ställe att äta, Fika och dricka kaffe på. Jag älskar denna plats.

2 thoughts on “Café de Flore – Paris – Bästa Caféet i Paris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *