Content, content, content

Hej vänner!
I helgen lämnade vi inte ön vilket var superskönt. Vi hade en fin fin helg på hemmaplan om man säger så. Igår var vi ute nästintill hela dagen. Vi mötte upp nyfunna vänner för att tillsammans promenera till Max hamburgare. Leonard och barnet går på samma förskola och vi mammor har fått sådan fin kontakt. Jag är så glad över denna nya vän till oss. Känns som att vi kommer att kunna hjälpa varandra mycket i framtiden. Såna människor känns så tryggt att ha. Det blev fika och mat på Max och sedan passade vi på att handla hem lite mat på mataffären. Barnen ville ha isglass i kylan och vem kunde säga nej? Det blev både en och två glassar hehe. Vi fortsatte sedan dagen ,med en promenad i solen. Så härligt!

En ny vecka är här och i och med att vi befinner oss i början av en ny månad har jag som mest att göra vilket är superkul!! Idag ska jag fota en massa innehåll till mina kanaler. Har så mycket roliga samarbeten som jag bara längtar efter att få dela med mig av. Jag älskar verkligen mitt jobb. Att få vara kreativ såhär är det roligaste jag vet.

Ps, jag har precis lämnat barnet på föris och jag längtar ihjäl mig efter honom. I helgen längtade jag efter en stunds egentid, men nu är det helt tvärt om. Tänk hur det kan vara.

Ta hand om er och ha en fantastisk vecka, kram.

mammas älskade lilla pojke. Som jag älskar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *