Cura bäddmadrass

Cura bäddmadrass

Inlägget är i ett samarbete med Cura of Sweden

Häromveckan fick vi en ny bäddmadrass från bästa Cura of Sweden. Jag tänkte inte så mycket på att en bäddmadrass kunde göra så mycket för sömnen. Men jösses! När jag la mig i sängen för att testa madrassen kändes det som en kram. Jag har inte tidigare sovit så gott. Vi har haft en mycket tunn bäddmadrass innan, men denna är så fluffig, go och omfamnande på något sätt. Vi är så nöjda med den. Bäddmadrassen finns i olika storlekar.

Vi beställde även ett bäddset till Leonard och örngott till oss i satin. Jag har sedan tidigare tyngdtäcke och tyngfilt från Cura som jag har varit så oerhört nöjd med. Dessa använder jag i perioder. Brukar ta fram mitt tyngdtäcke under lite mer stressade perioder och det hjälper verkligen för sömnen. Jag sover så mycket bättre med ett tyngdtäcke under jobbiga perioder. detta är verkligen ett varmt tips.
Jag kan varmt rekommender Cura för en bättre sömn, det är en investering.
Handla hos Cura of Sweden här <– klick
Med min kod EMMAJ får ni 20% på ALLT. Koden gäller även på REA och kampanjer.

Stor kram!

Cura bäddmadrass

Cura bäddmadrassDetta beställde vi. Bäddmadrass, påslakanset till Leonard samt två stycken örngott till mammorna. Dessa var så mjuka och otroligt sköna.  Cura bäddmadrass   Cura bäddmadrassLeonard älskade vår nya bäddmadrass Cura bäddmadrassSuccé om jag och Leonard får säga det själva 🙂 Tack bästa Cura!
Glöm inte att använda min Cura rabattkod <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *