Bloggflöde

Då blev jag gravid

Hej älskade ni!
Jag är så redo för en “kortvecka” denna vecka. Jag kommer att jobba idag och i morgon sedan onsdag morgon lämnar vi Stockholm för påskledighet hemma i Arvika. Det ska bli så himla underbart. Ledighet på annan plats är något vi båda ser så mycket fram emot. Mina snälla svärföräldrar hämtar Sasha i morgon så att han får fira påsk med dem. Hur gör ni i påsk? Stannar ni hemma eller kommer ni vara med er familj?

Men nu till något helt annat. Jag kom på att jag inte pratat så mycket om bakrunden till min graviditet. Jag vet inte om det är något som ni skulle vara intresserade av att läsa om? Jag har så mycket jag kan berätta för er om nu vill. Släng gärna iväg en kommentar om ni skulle vilja läsa om vår resa till ett befrultat ägg.
Dessa bilder här nedan tog samma dag som jag blev gravid. Det ni! 🙂

4 thoughts on “Då blev jag gravid

  1. Berätta ALLT!!! Val av klinik, val av tillvägagångssätt, tankar kring önskan om barn osv osv. Är så nyfiken!! Jag och min tjej är i samma process, precis i början, och är så nyfiken på hur andra känner och väljer att göra. Heja er! Ska bli så kul att följa er resa till att bli toppenföräldrar <3

  2. Jag vill också veta allt! Allt från era tankar kring att bilda familj till hur processen att bli gravida gick till. Hoppas på att själv göra samma resa i framtiden. Stort grattis igen till er! 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *