Den perfekta gåvan till den nyfödde

– Den perfekta gåvan till den nyfödde –
Inlägget är i ett samarbete tillsammans med Bornthisday

Leonards födelse är ju det största som hänt mig. Dagen jag aldrig kommer att glömma. Jag har skrivit ner allt i detalj om hur allt gick till dagen då han kom. Det är så lätt att glömma detaljer i efterhand så därför var jag så noga med att skriva ner allt på en gång.

På tal om minnen så vill jag verkligen tipsa er om det fantastiska företaget Bornthisday.
Här kan du beställa unika födelseposters till ditt barn eller något barn i din närhet. Dessa posters skapas av kända illustratörer och det finns en hel del motiv att välja mellan. Jag tyckte att dessa nedan var så otroligt fina. En poster från Bornthisday är den perfekta gåvan till den nyfödde. Eller varför inte som en doppresent? Jag är så glad för våra fina posters. Vi ska göra om i Leonards rum och jag ser så mycket fram emot att hänga dessa två på väggarna där inne. Jag kommer ge er ett slutresultat på rummet så fort det är klart 🙂

Med rabattkoden EMMAJENNIE30 får ni hela 30% rabatt på alla posters hos Bornthisday.
Shoppa här: Bornthisday.se

Nu ska jag visa er de två posters som jag klickade hem. Detaljerna är fantastiska. Dem känns så välgjorda på något sätt och dem kommer passa så bra i hans barnrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *