Det Brasilianska valet

Hej godingar!
Vi har nyss kommit hem efter en hel söndag utanför hemmet. Vi började dagen med att ta en promenad i Norra djugårdsstaden. Tillsammans med en kopp kaffe strosade vi i lugn och ro mot Östermalms idrottsplats där vi hoppade på bussen mot Kungsholmen. På agendan stod det röstning i det Brasilianska valet. Eftersom Livia är Brasiliansk medborgare så var hon tvungen att rösta idag, men inte henne i mot. Vi mötte upp hennes föräldrar som också skulle rösta. KÖN var så LÅNG. Jag trodde inte mina ögon när vi kom fram till Brasiliens ambassad. Men eftersom vi har barn så fick vi en prioriterad plats så för oss gick det snabbt. Men andra stod och köade i 3 timmar. Efter röstningen blev det fika med hela gänget 🙂

Senare blev det en prommenad till Tunnelbanan som tog oss till mina svärföräldrar. Här har vi varit hela eftermiddagen och haft det så mysigt. Middag och go-kaffe. Nu är vi hemma igen och ska strax ”ta kvällen”. Leonard är helt slut efter dagen. Jag märker på honom att han känner av omställningen av klockan haha.

 Solig promenad med kaffe Kön ringlade sig LÅNGFika med älsklingen Hemma hos mina svärfräldrarTagen just nu <3 Mys på golvet i lill-älsklingens fina rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *