Det känns att man var ute igår..

Inte för att jag är bakfull eller så utan för att jag är otroligt trött.. Men det var värt det värt.. Drog in till stan igår för att möta upp Kilian, vi satte oss på Zanzi och därefter kom även Jessica och Mari : ) Zanzibar är faktiskt riktigt mysigt, dock var det inte alls så mycket folk men det berodde nog på att det var måndag.. Lite senare dog vi vidare till caféet där det var helt folktomt och musiken var förövrigt det sämsta någonsin.. Det var såndär musik som man nästan fick utbrott på hahah.. Slutsatsen av det hela: Café opera var riktigt tråkigt igår, men somsagt det var nog för att det var måndag..! Nu sitter jag är med rödsprängda ögon och kaffet i högsta hugg.. Har inte fått sådär jättemånga timmars sömn inatt.. Men det ska la gåbra ändå… Klockan ringde 05:30 och om en stund är det dags för mig att gå till jobbet (som jag inte varit på över två månader).. Men men, jag fär tänka possitivt! Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare. Puss och kram : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *