DIY – klä om stolar

Jag fyndade 4 stycken gustavianska stolar och ett bord när vi flyttade hit till Lidingö. Matgruppen är i original från tidigt 1950-tal. Bara en sådan sak fick mig att falla lite extra för möbeln. Men eftersom setet hade några år på nacken så var jag tvungen att nu byta tyg på stolarna. Jag använde mig av en gardin jag hade hemma. Jag älskar detta mönster och tyget i sig är rätt hårt och känns slittåligt. Jag köpte en häftpistol och satte igång. Jag körde helt på känsla, men det blev så bra! Jag är himla nöjd. Jag tänkte till en början lämna in stolarna och få det ordnat. men det är ju så roligt att pyssla själv såhär. Visst blev det fint?

Jag kom precis hem efter lämning på förskolan. Vi har det fortfarande tufft alltså. Leonard är mycket ledsen när jag ska gå och det gör ont i hela mig. Jag klarar av smärtan för att jag vet att det blir bättre. Han är ledsen ett tag, sedan går det över. Nu ska jag betala lite räkningar, skicka fakturor skriva lite sammarbets-texter och sedan ska jag göra mig i ordning för dagens event. Det ser jag dram emot.

Ha en fin dag kära ni <3

Köpte häftpistolen på Claes Olsson.  Tyget som var på är så vackert. Men jag har inte lyckats med att hitta något i den stilen. Det var så slitet på stolarna att jag nu var tvungen att byta. Ni ser i hörnen bland annat.   Så roligt hemmaprojekt.

Läs mer: Cura rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *