Doona i babyskydd omdöme

Doona i babyskydd omdöme
(reklam)

Att som nybliven förälder förska hitta ”rätt” bland alla nödvändiga produkter man ska ha till bebis är inte lätt. Något utav det svåraste för oss innan Leonard (min första son) kom var att hitta rätt babyskydd. Vi la ner så mycket tid, ork och pengar på att hitta det perfekta babyskyddet för oss när vi blev föräldrar för första gången. Men det blev aldrig något bra. Vi var inte alls nöjda med vårt första babyskydd. Det var klumpigt, svårt att knäppa, onödigt tungt och väldigt dyrt. När vi plussade med bebis nummer två var valet av babyskydd enkelt. Vi hade redan bestämt oss för att införskaffa en Doona i babyskydd. Vårt bästa beslut någonsin!

Doona i Babyskydd <– läs mer här

Doona i babyskydd omdöme

Säkerhet, bekvämlighet och praktiska funktioner stod högst på listan över våra krav på ett babyskydd. Ett babyskydd som fått mycket uppmärksamhet på senare tid är Doona och jag förstår varför. Detta är ett babyskydd som verkligen sticker ut med sin unika design och smidighet. Jag hade aldrig tidigare hört om ett babyskydd på hjul innan jag fick nys om Doona. Vad tycker vi om Doona och deras babyskydd? Det ska jag tala om för er.

Vi är oerhört nöjda. Jag kunde aldrig förstår hur mycket detta babyskydd skulle underlätta för oss förens bebisen kom. Inte nog med att själv babyskyddet är oerhört säkert så är det så himla smidigt. Speciellt för familjer på språng. Korftattat så är Doona en innovativ produkt som kombinerar ett babyskydd och en barnvagn i en enda enhet. Smidigare kan det inte bli. Med ett enkelt knapptryck kan du fälla ut hjul från babyskyddet och omvandla det till en barnvagn. Helt utan krångel med adaptrar och liknande. Med denna funktion har vi sparat  enormt mycket tid och utrymme.

Säkerhet är givetvis det viktigaste när det kommer till babyskydd och övriga bilstolar. Doona är certifierad enligt både europeiska och amerikanska säkerhetsstandarder. Babyskyddet har ett fempunktsbälte och vadderade sidokollisionsskydd för att säkerställa maximal säkerhet för bebisen. Vi känner oss väldigt trygga med att använda Doona tack vare dess robusta konstruktion och välgenomtänkta säkerhetsfunktioner.

Tänk er att slippa byta från babyskydd till vagn när man ska ut på stan, in i shoppingcentret eller in i afffären. Bbayskyddet är så smidigt, lätt och enkelt att köra trots sin robusta sittdel. Handtaget är höj och sänkbart och själva ”vagn delen” är utrustad med broms. Sufletten går att justera och har solskydd 50.  Det medföljande babyinlägget som används den första tiden är speciellt utformat för att ge korrekt stöd till det nyfödda barnets rygg och nacke.

Kort fakta om Doona

• Bilbarnstol Grupp 0+
• i-Size godkänd
• Justerbart nackstöd med integrerad 5-punktssele
• Snabbkopplingshjul

• Bilsätesskydd ingår
• Justerbart handtag – fungerar som rekylskydd
• Babysäkra material och textilier som andas

• Avtagbara och tvättbara textilier
• Endast för bakåtvänd montering
• Monteras med ISOFIX-bas eller med bilens säkerhetsbälte
• Högsta säkerhets- och kvalitetsstandard
• Certifierad enligt ECE R-129, EN1888, EN12790, FMVSS213, ASTM F833, ASTM F2050, FAA (US) och godkänd för flygplan enligt TÜV (EU)
• Lämplig för spädbarn från 40 – 85cm / 1,8 – 13 kg
• 2 års garanti

Doona i babyskydd omdömeSå fin vagn och babyskydd i ett. Riktigt elegant 🙂

Doona i babyskydd omdömeså så enkel att fälla ihop och fälla ut Doona i babyskydd omdömesäkert babyskydd Givetvis var vår Doona med till förlossningen 

Läs mer: sleepytroll babyrocker omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *