Dream cream rhodes

Igår var vi och åt Gelato på ett väldigt typiskt Emma Jennie ställe. Allt var rosa, blommigt och det serverades både glass och iskaffe på caféet. Jag åt den mest underbara gelato ni kan tänka er. Pistage, med riktiga bitar. Så otroligt gott i denna stekheta värme. Runt caféet bodde det en massa katter och jag som är ås kattkär var ju tvungen att gosa.

Leonard klarar av värmen mycket bättre än vad jag trodde. Vi ger han en massa vatten lite hela tiden och han kräver lite mer sömn än hemma, men annars är allt som vanligt. Vår duktiga, stora kille.

Nu ska jag ge mig iväg. För vet ni vad det är för dag idag? Det en STOR dag. Min bästis gifter sig. Det spritter i hela kroppen på mig. Charlotte och hennes Carli är så fina tillsammans och deras kärlek smittar av sig. Jag ser så mycket fram emot denna dag. Nu är klockan 08 och strax kommer mon taxi och hämtar mig. Jag ska till Charlottes resort för att starta dagen.

sådan vacker katt

Livia tog passionsfrukt vilket också var en hit

Leonard får inte äta sötsaker än. Vi försöker hålla han ifrån det så länge vi kan. Istället fick han smaka på rån. Det tycker han är gott

Visst ser stället underbart ut? Det var det också. Om ni är sugna på fantastisk gelato så hittar ni detta ställe på adress: Triopa 2, Ialisos 851 01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *