Resor

Dreaming about Paris, again <3

Hej fina och underbara ni!
det märks att vi går mor hösten för helt plötsligt har jag blivit mer beroende av sömn.  Måste ha mina 8 timmar annars blir jag galen. Hur klarar småbarnsföräldrar av ynka två timmars sömn per natt? Jag har då ingen aning, men det ska väl vi också klara av då det är dags.

Idag är det torsdag och inte vilken torsdag som helst. Jag ska till kontoret några timmar, sen vill jag har lyxlunch på Stureplan innan vi ska iväg på Kick-off. Eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas på inget mindre ställe än Grand Hotell i saltis. Åh vad jag längtar.
Vad ska ni hitta på idag? Jobbar ni både vardagar och helg eller antingen eller?

Hur som helst så får ni ha en grym torsdag 🙂
Själv längtar jag tillbaka till Paris. En av mina älsklingsstäder någonsin <3 Jag och min kärlek hade dem bästa dagarna där i juli. Känner att jag behöver åka tillbaka till denna stad snart. Önskar bara att jag hade lite mer tid.

Från Rooftopen på mit favvo hotell i paris. Shangri-la.
10 Avenue d’Iéna, 75116 Paris, Frankrike Finns ingen finare utsikt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *