Drottningholms Slott, Picknick

Kl 13 idag var det ”out of office” och M stod redo för att hämta upp mig på Stureplan. Vi åkte tillsammans ut mot Ekerö och Drottningholms Slott för att ha en hörlig sommar picknick i slottsparken. Extra kul att pappa också ville joina oss. Vi rullade ut filten, satt i solen och bara hade det mysigt med en varsin god sallad. Jag älskar Drottningholm och inte minst slottsparken. Efter den sena lunchen blev det en obligatorisk (supervarm) prommenad bland dem fina stråken intill slottet. Så otroligt mysigt 🙂 Jag och M var här för exakt 2 år sedan och det var typ efter detta som vi sålde vår dåvarande bil 🙂 Känns så roligt att man kan göra såna här ”spontana” utfkter betydligt enklare. Mina taxi-fakturor kommer bli extremt mycket färre kan jag lova.

Nu är vi hemma igen och myser på balkongen. Sasha är med, M läser och jag bara myser. Livet hörni!

Kjol här (klick)liknande / blus här (klick)  
adlinks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.