Eleganta smycken från Mockberg

Hej vänner!
I detta inlägg ska vi prata om elegans och tidlösa smycken. Eleganta smycken från Mockberg är ett måste i varje kvinnas smyckes garderob.
Det är ingen överraskning att jag älskar tidlösa plagg, väskor och accessoarer. Jag är ingen som faller för varken trender eller mode som snabbt går ur tiden. Jag har alltid älskat det klassiska, eleganta och hållbara. Jag lägger hellre en liten större summa pengar på en kofta i bra material som åldras med mig, än en billig tröja i akryl som måste kastas nästa säsong. Med det sagt så är det lika viktigt för mig att investera i smycken och klockor som håller år efter år. Jag älskar mina klassiska smycken och jag är en sådan person som oftast har samma smycken.

Eleganta smycken från Mockberg

Mockberg är ett svenskt varumärke som strävar efter att skapa tidlösa och hållbara accessoarer i from av klockor och smycken. Jag själv har burit Mockbergs fantastiska klockor sedan 2016 och jag är lika imponerad idag som jag var då. I Mockbergs sortiment hittar du smycken i äkta guld, vattentåliga smycken samt smycken i både silver och guldplätterat stål. Jag berättar mer om mina favoritsmycken under bilderna.

Jag vill även passa på att ge er en rabattkod på Mockberg.

Koden:  EMMABLOG ger er 20% på ALLT hos Mockberg 🙂
Handla klassiska smycken hos Mockberg här <– klick

Eleganta smycken från MockbergJust nu är jag inne i en guld period och här ser ni mina mest använda smycken från Mockberg. Tycker de är så fina, allihopa. Klassiska, tidlösa och helt perfekta. Lilla asken ni ser i bild är ett mini smyckesskrin, perfekt förvaring för smyckena när man reser 🙂

Eleganta smycken från Mockberg Detta fantastiska armband är tillverkat i massivt rostfritt stål som sedan har en 18K guld PVD-beläggning . Detta gör armbandet slitstark och även vattentåligt. Du kan alltså bada, duscha och träna i armbandet utan att oroa dig för att det ska tappa färg.

Klockan – Royal watch, en stor favorit hos mig. Bär den dagligen! Jag älskar att silver och guld är kombinerat i denna klocka. Passar min stil utmärkt.

14 karats guldring med en äkta diamant på 0,06 carat . Jag älskar denna ring så mycket

Eleganta smycken från MockbergDenna fantastiska ring använder jag när jag vill ha något ”extra” Jag tycker den är så himla fin. Även denna ring är tillverkad av rostfritt stål med en 18K guld PVD-plätering så att du kan duscha och träna med den på 🙂

Läs mer: Mockberg äkta guldsmycken

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *