Allmänt

En bättre sommarkväll….

Jag kan verkligen inte låta bli att längta tillbaka till sommaren… Eller jag längtar rättare sagt till nästa sommar, men just nu känns det så långt bort. Jag uppskattade verkligen inte sommaren som var i år. Det kändes som att sommaren var en vecka och att jag bara hade en massa måsten. Jag var helt enkelt för upptagen med annat för att förstå att det var sommar… aja. En kväll jag minns och saknar var den kvällen när vi var ett gäng ute i Stockholms skärgård. Jag hade precis landat från London innan jag hoppade på båten som tog oss runt i Stockholms skärgård. Detta var en sån fin kväll ♥ Men en note to self är i alla fall att ta vara på tiden. Jag vill inte vara “ut-zoomad” på livet längre, jag vill leva i nuet här och NU… Men det är väl lättare sagt än gjort. Jag ska försöka i alla fall.. Här kommer lite bilder från just den kvällen jag pratade om <3

image image image image imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *