Bloggflöde

En bättre vin-lunch

Usch vilken tung eftermiddag det blev. Livet kan verkligen ta olika vändningar. Snabbt… Detta är verkligen inget jag (egentligen) vill prata om här, men jag var bara tvungen att börja detta inlägg så… Jag har precis kommit hem från stället där jag spenderat större delen av denna eftermiddag. Nu ska jag ta mig en varm dusch. Lägga ansiktsmask och krypa ner i soffan med en chips-skål.
I morgon ska jag till kontoret vid 08 och här kommer jag vara fram till 17 sedan ska jag med fler hosta ett event i en klädbutik. Detta ska bli så kul! Ni ska givetvis på updates om detta.
Men nu måste jag landa efter dagen. Dags att checka ut. Hörs i morgon.
Här kommer lite bilder från vinlunchen idag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *