Bloggflöde

En dag i Kungens Kurva

Hej underbara!
Efter en hel dag på Ikea och andra diverse inredningsbutiker är man rätt så mör i kroppen. Men jag har haft en sån fin dag. Sandra har verkligen hjälpt mig med allt. Hon har kört, burit och hjälpt mig att hitta passande saker. Jag köpte bland annat massa saker till köket, blommor, en vikbar extrasäng och mycket mycket mer 🙂 Nu är vi hemma hos mig för att fika och prata. Så mysigt! Senare ska Sandra få gå igenom stora delar av mina kläder för att se vad hon hittar. Älskar vänner som vill ta det jag inte längre använder / har passat mig.

Här kommer min dag via bilder:

Vi började dagen med brunch på Ikea

sååå nöjd med mina inköp. Detta ovan är såklart bara lite av allt det jag köpte.

Vidare till Chilli…

Upptackning hemma.

fika fika fika. Åhh vad jag älskar kanelbullar

Sandra är the queen of selfies. Känner ingen som tar såå mycket selfies som hon hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *