Resor

En dag på stan i lilla Arvika

Hej finisar!
Idag har vi sovit ut, ätit frukost på balkongen och packat våra väskor. Idag blir det avfärd hem till Stockholm, men innan dess blir det lunch och gos tillsammans med min brorson. Vi har redan hinnit med med en promenad till stan, shoppat lite och ätit en varsinn glass. Ett måste är glass i denna värme, helst varannan timme. Idag är det 28 grader här och det känns som att jag ska smälta bort. Nåväl.
Både jag och L har fyndat så mycket under vara dagar här i värmland. Vi har hittat både inredning och en massa kläder. Ni sla få se allt när vi kommit hem 🙂 Jag är så glad över alla fina dagar vi har haft här, vi har gjort så mycket mysiga utflykter.
Hoppas ni får en mysig helg hjärtan. Nu ska jag ta tillvara på dem sista timmarna i Värmland för denna gång 💕

Mangosorbet 🍨  Min brorson, jag och Livia 🥰  På vägen till stan hittade vi denna söta katt som vi bara var tvugna att gosa med  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *