En ensam lördag väntar

God morgon kära ni!

Idag väntas en ensam lördag för mig. Livia är så fin som tar Leonard på en utflyjt idag så att jag kan plugga körkortsteori hela dagen. På vardagar är det INTE speciellt lätt att få ihop allting. Leonard ska lämnas på förskola, jag har körlektion på cirka tre timmar per dag efter det hinner jag bara hem tills att han ska hämtas. Jag prioiterar ju att han ska få gå få timmar på förskolan och då blir det lite pussel för oss här hemma. Utöver detta har jag ju mitt företag så ja…Som ni hör är det full rulle och idag så ska jag få ägna mig åt körkortsteoi. Mitt prov närmar sig och jag vill bara så förberedd jag bara kan.

Ni som också pluggar teori eller har tagit körkortet, vad är era BÄSTA tips till mig? Jag tänker på både teoriprovet och själva uppkörningen. Ge mig allt ni har haha! Jag hoppas så att jag klarar av detta. Jag visualiserar att vi ska köpa en bil så snart som jag har fått körkortet. Det kommer bli en sådan enorm frihet för oss.

Jag hoppas att ni får en mysig helg! Vi hörs igen lite senare 🙂

Ta hand om er!

Det är exakt såhär det ser ut idag. Tända ljus, en massa kaffe och datorn. Pluggar den mesta körkortsteorin online.

En reaktion på ”En ensam lördag väntar

  1. Ha en körlektion precis innan uppkörningen, om möjligt. Jag hade en 40 minuterslektion och sedan uppkörningen nästan direkt efter det, så körde dit. Det gjorde mig så mycket lugnare, jag blev liksom lite uppvärmd istället för att gå en hel morgon och vara nervös 🙂 Nu var det bara att byta bil och ”handledare”, hehe 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.