En fredag i mitt London

Hej finaste ni!
Efter 20.00o steg och 12 timmar ”på stan” känner jag mig helt död i kroppen (detta är ett rätt milt uttryck för hur kroppen känns). London har en tendens att köra slut på en och nu som rätt så gravid märks det om möjligt ännu mer. Vi har haft en strålande dag och London har bjudit oss på 14 grader varmt och strålande solsken. Eftersom det ”inte går” att ta taxi här i rusningstid så har det blivit SÅ mycket promenader. Vi har åkt taxi tre gånger, men då har vi stått stilla och jag har liksom inget tålamod till det. Då traskar jag hellre. Bara efter ett par timmar så kändes mina fötter helt förstörda i och med att dem svullnat upp så mycket. Jag hade heller inte valt bästa skorna för dagens ändamål… Utanför Buckingham palace insisterade Livia att byta skor med mig och jag sa inte emot. Jag fick på mig sneakers med två nummer förstora och hon Chanel ballerinas två nummer för små… Vi gick till närmsta butik och köpte mig ett par sneakers. Tack och lov!

Efter både seevärdigheter, shopping, fika och strosande så mötte jag upp min älskade bästis i Covent Garden för lite ensamtid ihop. Jag ville bjuda henne på en fika på Ladurée och det var så himla mysigt. Jag älskar detta café och deras bakverk är fantastiska. Denna resa försöker jag prova mat och desserter som jag inte brukar ta hemma. Just på Ladurée så valde jag en söt french toast med massa spännande topping. Ett riktigt bra val. Vi myste, pratade ikapp och hade fina timmar ihop. Vi traskade sedan vidare och spanade in lite små spännande gränder och gömda pärlor i Soho. Därefter tog vi bussen till Mayfair för att äta middag på en fantastisk restaurang. Ni måste gå dit. Restaurangen heter Carlotta och är oerhört populär. Här blev det en dubbeldejt med våra respektive.

Jag behövde verkligen sitta ner igen och äta mat. Jag och Livia tog en Pasta alfredo med tryffel och denna var den absolut bästa tryffelpastan jag någonsin ätit i hela mitt liv. Restaurangen var inspirerad av 80-talet med temat bröllop och det kändes på hela deras vibe. Till efterrätt blev det lite olika goda sötsaker. Vi är verkligen så så så nöjda med kvällen. När vi hade satt oss i taxin efter middagen kände jag verkligen hur trött jag var.

Nu sitter jag i sängen iklädd morgonrock  och bara njuter. Jag har just ”resetat” kroppen med skrubb och ansiktsmask. I morgon är jag redo för en ny dag <3

Tack, tack livet för allt. Jag kunde inte vara lyckligare. Leonard har det toppen hemma med mormor och det känns så bra i hjärtat.

En reaktion på ”En fredag i mitt London

  1. Oj ballerina skor dom är tuffa att gå i länge, jag hade föreställt mig du skulle ha sneakers och stödstumpor. Tur du fick tag på fina skor 🙂
    Personligen, inget jag super erkänner men stödstumpor är verkligen bra för mig när jag ska gå för allt blod bara sätter sig i benen känns det som..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *