En heldag i Palma

Hej vänner!
Igår hade vi en HEL dag i underbara Palma. Vädret var helt perfekt för en massa stros, shopping och lite turist aktiviteter. Som jag sa igår så älskar jag Palma så gårdagen var ingen besvikelse. Vi promenerade så mycket och vi började dagen med att sätta oss på stadens största torg för att ta en kaffe. Leonard älskar verkligen att vara här. Han njuter av all mat, vädret och allt att se. Palma är en mycket vacker stad så vi stannade en hel del för att fota och bara njuta av utsikten som staden bjuder på.

Efter fikat blev det lite shopping och sedan promenerade vi vidare. Vi tog oss till Palmas gigantiska Katedral som jag besökt innan. Men eftersom varken Livia, Jessica eller Mari sett den innan så var vi bara tvungna att kika förbi.

Vi åt en sen lunch innan vi framåt kvällen tog oss till shoppingcentret FAN. Här har dem alla olika typer av butiker. Vi shoppade SÅ mycket hela kvällen. Vi var hemma och tillbaka på vårt hotell strax innan tolv på natten. Gissa om alla var slut haha. Men vilken dag!

Så här såg dagen ut i bilder:

På väg in till Palma. Det är cirka en timme från oss med buss. Leonard älskar att åka buss då det var en hit.

Vackra stad

Den obligatoriska kaffen

Mosters hjärta

syskon:)

Leonard fick välja en nalle från souvenirbutiken

Katedralen i palma

Massa bus

Crew på resa 🙂

Kusinerna

Kvälls shopping 🙂
När vi kom hem mitt i natten så var det kolsvart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *