Bloggflöde

En kväll i Gamla stan med vänner

När bästis är hemma ifrån London då får man fasen passa på <3 Igår var vi ute tillsammans på Secret Garden i Gamla stan. Så roligt att träffa detta gäng igen. Önskar så att Challe bodde i Stockholm igen. Men men. Man vet aldrig vad som händer i framtiden. Är i vilket fall som helst en väldigt stolt bästis till denna drivna donna. Som jag älskar henne!
Vi hade supertrevlig igår, dock är ju inte Stockholms uteliv det bästa, men det spelar ju ingen roll när man är i ett gott sällskap 🙂

Idag är jag seg. Väldigt seg om jag ska vara ärlig.. Blir mer bakis än någonsin nu för tiden och jag blir det så himla lätt. Fick tips att köpa Resorb som man till fördel kan ta redan samma kväll. Hur bra!
Nu ska jag iväg och träffa två underbara vänner.
Ta hand om er.

Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *