Bloggflöde

En liten hemlis…

Hej älskade ni <3
Jag har sån sjuk ångest och kryp i kroppen för att jag inte tagit ett steg utanför dörren sedan i onsdags. Då bara för en kort promenad. Jag har verkligen inte kännt mig bra i kroppen. Är konstant trött, huvudvärk och bara så orkeslös. Jag har sån ångest över detta och jag skäms typ. Mitt nyårslöfte var att lyssna på kroppen och göra mer som den vill. Därav har jag bara varit inne och vilat mellan mina jobb-uppdrag.
I helgen sla jag bara vara hemma på ön, jag orkar inget annat. Jag önskar mig en helg med bra serier, långa och lugna promenader och god mat. Sedan vill jag spendera all tid med min flickvän. Nog för att vi ses vajre dag, men hon är borta på kontoret på tok för mycket och jag saknar henne så fort hon stängt dörren här hemma.

Hur mår nu hjärtan? Vad ska ni hitta på i helgen?
Hur som helst så får ni ha en fin fredag.

Mitt fina set är från Shein och diadem från Lily & rose.

One thought on “En liten hemlis…

  1. Lyssna på kroppen, vila! Ibland kan man ta ledigt och jobba ikapp en annan dag. Många gånger arbetar man för mycket och uppskattar inte att vara ledig!

    Vila på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *