En sen kväll i Fortaleza

Hej godingar!
Jag hoppas att ni gillar mina uppdateringar härifrån Brasilien. Dagarna går och i morgon har vi varit här i en hel vecka. Helt galet vad fort tiden går. Önskar att jag kunde trycka på en pause-knapp. Min kropp börjar vänja sig vid både maten och livsstilen här. Lika så tidsomställningen. De första dagarna här var jag så oerhört trött klockan 15, men nu är det mycket bättre. Idag har vi varit på en 5 våningar hög marknad, alltså en enorm en. Som jag älskar lokala marknader där man kan hitta typiska saker för staden och landet. Vi strosade här i timmar och på ett av alla våningsplan blev det lucnh. Trots all sorl och hög musik sov sig Leonard igenom den största delen av besöket. Jösses vad vi handlade. Mest nötter och kläder till barnet. Ni ska få se!

Nu är klockan 21 på kvällen här och vi har just kommit hem från Livias moster som bor på andra sidan staden. Vi har varit där under eftermiddagen och umgåtts med den familjen. Nu ska jag ta fram den lilla resväskan för att packa. Vi ska nämligen iväg till en annan stad i tre dagar. Det ska bli så roligt att få se ytterligare en av Brasiliens många städer. Mer om detta i morgon.

Nu vill jag visa er lite bilder från lördagens superhärliga kväll i ett område i Fortaleza som jag verkligen föll för. Vi har nästintill bara ätit mat som är typiskt för Brasilien, men denna kväll blev det Libanesiskt. Verkligen gott.

Leonard är med. Så nyfiken och glad på livet Vi beställde in en massa små rätteroch ett glas iskallt vinLivia och mina svärföräldrar <3 Så lummigt och fint här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *