En snubbe försökte omvända mig igår

Hej på er!!
Igår var vi ute och dansade loss på kungsgatan! Det kanske blev ett glas för mycket, men vad gör det när jag hade kul!!! Igår hände det som jag tycker är så roligt när killar som är straighta hänger på tjejfester! En snubbe förslkte omvända mig, det var hans högsta önskan… haha Lycka till sa jag med en blink i ögat. Ja menar stureplan är fullt av hetero-ställen varför inte gå dit..? Men jag tror att vissa vill ha utmaningen och kunna skryta med att han har omvänt någon..  Idag ska jag ut på stan för ett stännande projekt!! Dagst att göra sig fräsh när man ska ha en kamera i fejjan! 😉 Hörs sen igen! Puss Stötte på Erwik också.. Han stack dock vidare till Zipper 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *