En tisdag med en massa roligheter

Hej vänner!
Idag har jag fullt upp hela dagen, men undantag för en liten lucka på eftermiddagen. Först ska jag lämna Stockholm för ett litet möte kan man säga. Det förväntas ta en timme, men resan är desto längre haha 😂 Det är tur att man har ”jobbet med sig” så att man kan sitta och pyssla lite med jobb på tåget. Efter mötet ska jag strosa lite på stan tänkte jag! Ska kika in på Chanel-butiken en sväng också. Jag har suktat SÅ länge efter en lite double flap bag i beige och idag tänkta jag känna och klämma lite på den. Den är rätt svår att få tag i så jag hoppas den finns inne. Det är väl en fin present att unna sig om/ när jag tagit körkortet hehe. Efter en sådan presetation som det ändå är (för mig) så är man värd en fin present.

Framåt kvällen idag ska jag på middag tillsammans med en byrå jag jobbar tätt ihop med, det ska bli oerhöt mysigt. Jag har ju fått reda på att vi ska gå på en av mina favoritrestauranger här i stan. Men, mer om detta senare!

I morgon kommer mamsen och hälsar på äntligen! Längesedan hon var här nu, eller det känns som det. Avskyr att mamma / mommo bort så långt ifrån oss. Känns extra jobbigt sedan jag sjävl fick barn!

Så här (typ) har vår morgon sett ut:

Leonard fick nya saker från Twistshake. I ett samarbete med dem vill jag er en kod på 25%.
Koden gäller allt, ink REA:  25EMMAJENNIE  Älskar morgnar som tillåter en att strosa runt i kimono ett tag..

  Mammas älskling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.